НачалоДървена Сензорна китара, Hape, Червена
Дървена Сензорна китара, Hape, Червена

Дървена Сензорна китара, Hape, Червена

Код: H800901
Hape
78.90лв
Налично
Пол: М, Ж
Възраст: над 0.5 г.
С деликатното докосване на малките си пръсти играчката ще даде възможност на бебето да създаде хиляди различни песни. Изработена от дърво, тази играчка китара разполага с технология за магическо докосване – не са необходими бутони или клавиши.

Включва четири режима на игра (режим на откриване, на изпълнение, на възпроизвеждане и на група), които дават на вашето мъниче възможността да създава своя собствена музика или да свири заедно с класически мелодии. Има и 10 популярни мелодии, които се възпроизвеждат. Можете да регулиране силата на звука в две степени – ниска и висока.

Музикалната играчка помага на детето ви помага да развие своите слухови възприятия и музикални заложби. Развива и зрението, защото има многообразие от цветни клавиши.

По стандарт, компанията Haрe още от създаването си, държат изключително много играчките, които произвеждат в техните заводи да са не просто играчки, a да имат заложена мисия спрямо вашето дете и са се погрижили да разполагат с богат каталог от продукти. Избора са оставили на вас, коя играчка е най-подходяща за вашия малчо. За да може изборът да е още по-практичен от Hape са помислили и за цяла колекция, която е създадена за музикални забавления. Музикалната играчка е добър избор, чрез забавления, малчо да развива умения, да разпознава по-широка гама от звуци и да развива фината си моторика. Изработена от екологични материали, играчката е напълно съобразена и от към изработка си с вашето мъниче.

Изисква 3x AA батерии (включени)

Размери: 42 x 18 x 4 см

Играчката е подходяща за деца над 6 месеца!

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави