НачалоАрка с активности, Taf Toys, Коала, 45.5 x 38 x 6 см
Арка с активности, Taf Toys, Коала, 45.5 x 38 x 6 см

Арка с активности, Taf Toys, Коала, 45.5 x 38 x 6 см

Код: TT12625
Taf Toys
75.90лв
Налично
Възраст: над 0 г.
Арката с играчки от Taf Toys е сладка и забавна. Може да се закрепя на шезлонг, количка или седалка, благодарение на двете си универсални щипки, които се въртят в различни позиции. Продуктът е създаден така, че да стимулира първите движения и координацията на бебчето, осигурявайки му много часове, прекарани в игри и забавления с висящите играчки. Всяка от тях е с различна насоченост, стимулираща различни възприятия на малчугана. Правилната позиция позволява на бебето да гледа играчките и по-късно да ги дърпа, докосва и да играе с тях, упражнявайки двигателни умения и координация между очите и ръцете.

Проектирана за 2 етапа на развитие:

0-5 месеца: Меките играчки насърчават сензорното изследване на бебето докато гледа как се движат;
над 5 месеца: Детето започва да си играе с висящите играчки. Развива сетивата и фините двигателни умения, както и започва да разбира връзката между причината и следствието.
Коалата Кими, охлювът Скоти и цветната дъгичка, различните звуци, дрънкалки и текстури стимулират зрението, слуха и докосването на бебето. То ще се научи да хваща дрънкалките и висящите играчки и да слуша различни звуци. Играчката осигурява визуална стимулация и насърчава фокуса. Тя е идеална за мултисензорна игра у дома или в движение. Заниманията с нея насърчават развитието на сетивата и двигателните умения на мъничето. Изработена е от безвредни материали.

Моделът е подходящ за дечица още от момента на тяхното раждане.

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави