НачалоОбразователен робот, Miko, Мико 3, Син, 19 x 25 x 16 cm
Образователен робот, Miko, Мико 3, Син, 19 x 25 x 16 cm

Образователен робот, Miko, Мико 3, Син, 19 x 25 x 16 cm

Код: MEMK301B
Miko
659.90лв
Налично
Пол: М, Ж
Възраст: над 5г.
Мико 3 е робот от ново поколение. Идва с десетки емоции. Любопитен е, изразителен и изненадващо съпричастен.
Проектиран с голям сензорен екран, създавайки здравословна алтернатива на времето за игра на телефони и таблети.Роботът има и функция видео чат, чрез която родителите могат да поддъжат връзка с детето си по всяко време.
Мико 3 идентифицира,събира и запаметява настроенията на детето, растейки с всяко взаимодействие, като може да познае кога детето е тъжно и да се опита да разбере причината.
Оборудван с широкоъгълна HD камера и хай-тек сензори за картографирането на разстоянието и ръбовете.
Всеки родител може да изтегли и приложението Мико, което му дава възможност да проследява времето през което, детето е използвало робота. Имате опция за достъп до множество устройства и профили на едно място. Родителите могат също така да ограничат времето за игра с робота, както и да персонализират настройките по свой избор
Може да изтеглите и използвате Miko Parent App, което улавя и проследява използването на времето на децата ви и ви дава идея как те използват Miko."
Можете да зададете на Мико всякакви интересни въпроси от всякакво естество и ще бъдете изненадани от отговорите, които ще получите. С Мико 3 детето може да танцува, да се забавлява да играе различни игри и да научи таблицата за умножение дори.
Мико дори може да разказва шеги, с които да разcмее и най-тъжното хлапе.
Част от партньорите, които предоставят учебно съдържание посредством робота са: Lingokids, Da Vinci Kids, Cosmic Kids, KidloLand, Tiny Tusks, Oxford University Press и Out of this Word.
Мико говори цели 8 различни езика между които английски, испански, френски и немски. Той е удароустойчив и е изработен от изключитено здрави и безопасни за здравето материали.

Характеристики:

Широкоъгълна HD камера;
Двойни MEMS микрофони;
Сензор за скорост;
Широкоъгълън IPS дисплей с висока резолюция;
Здрав корпус;
Високоговорители с висока производителност;
Гумени колела;
USB-C кабел за зареждане на литиевойонната батерия;
Размери: 19 x 25 x 16 cm;
Тегло: 1.29 kg.

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави