НачалоИнтерактивна играчка, Hape, Магически музикален куб 4 в 1
Интерактивна играчка, Hape, Магически музикален куб 4 в 1

Интерактивна играчка, Hape, Магически музикален куб 4 в 1

Код: H1073
Hape
299.90лв
Изчерпан
Възраст: над 1г.
Музикална играчка и инструмент с клавиатура и барабани за пиано за малки деца над 1 година

● КУБ ЗА МУЗИКАЛНА ДЕЙНОСТ: По-големите бебета и малки деца ще прекарват часове в игра с този цветен и вълнуващ куб за музикална дейност! Това ще ги държи ангажирани, докато растат и те стават по-добри в издаването на звуците, които искат да чуят.

● ПЕТ РЕЖИМА И ТЕМИ: Кубът има пет музикални режима с пет теми: пиано, гора, механизми, океан и ракета. Вашето малко дете може да избере с коя страна на кубчето иска да играе и да натисне бутона, за да чуе координираната музика!

● УМЕНИЯ ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ: Тази играчка помага на вашето дете да развие умения за разпознаване на цветове и форми. Освен това помага за развитието на техните фини двигателни умения, координация око-ръка, социално-емоционални умения и въображение.
Включва куб, един чук и две топки.

● ИНТЕРАКТИВЕН: Включващ въртящи се зъбни колела, игра на флипер, лабиринт с мъниста, съпоставяне на форми, писти за бягане с топка и други, всяка страна на този очарователен и цветен куб за занимания има нещо привлекателно за вашето малко дете. Задържа вниманието им по-дълго, отколкото можете да си представите.

● Проектиран за по-големи бебета и малки деца на възраст 12M+, вашето дете ще бъде възхитено, тъй като уменията му се подобряват с течение на времето, използвайки тази играчка за музикални дейности.

Необходима е 1бр. батерия ААА, която не е включена в комплекта.

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави