НачалоИнтерактивен дървен комплект, Hape, Пикник с пчели и кошер, 15 части
Интерактивен дървен комплект, Hape, Пикник с пчели и кошер, 15 части

Интерактивен дървен комплект, Hape, Пикник с пчели и кошер, 15 части

Код: H3415
Hape
54.90лв
Налично
Възраст: над 3г.

Описание на продукта:

Вашето мъниче вече е толкова заето като пчеличка – помогнете му да научи какво правят истинските пчели с този очарователен комплект за игра медоносна пчеличка!

Тази интерактивна играчка включва две пчели, дърво, платформа, дозатор за мед, буркан с мед, рамка с пчелна пита, две парчета пчелна пита, две парчета хляб, една тава за препечен хляб, един килим и една фигурка. Всичко това добавя часове след часове забавление в ролеви игри за вашето дете.

Гледайте как бръмчат пчелите около дървото за нектар. След това пчелите ще се придвижат до кошера си, за да направят мед. Вашето мъниче може да отвори кошера, да събере пчелната пита, да напълни буркан с мед и да го намаже върху препечен хляб за мнима закуска!

Това е чудесен начин да научите за значението на опрашителите в околната среда и как дори едно малко летящо насекомо може да допринесе за храната на вашата маса. Тази творческа игра насърчава уважението към околната среда.

За всяко креативно и заето дете на възраст 3+ години. Това е идеална играчка за вашето дете в предучилищна или детска градина, за да научи за света на природата.

● ИГРАЧКА ПЧЕЛА И КОШЕР: Научете как пчелите правят мед! Вашето мъниче ще помогне на своите пчели да съберат нектар от акациево дърво, след което ще се върне в кошера, за да направи мед. Те могат да отворят кошера, да съберат пчелната пита, да напълнят буркан с мед и да го намажат върху препечен хляб!

● ИНТЕРАКТИВЕН ИГРАЛЕН КОМПЛЕКТ: Включва две пчели, дърво, платформа, дозатор за мед, буркан с мед, рамка с пчелна пита, две парчета пчелна пита, две парчета хляб, една тава за препечен хляб, един килим и една фигурка.

● НАСЪРЧАВАНЕ НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО: Вашето дете ще хареса творческата игра, която тази играчка вдъхновява. Насърчава уважението към околната среда в малкия ум на вашето дете. Те ще харесат ролевата игра и ще научат как пчелите правят нещо вкусно, което можете да ядете.

● ВЪЗРАСТ 3+ ГОДИНИ: Това е идеалната играчка за вашето дете в предучилищна или детска градина, което обича природата и насекомите.

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави