НачалоКолекционерска фигурка, Craze, Комплект за красота, Еднорог
Колекционерска фигурка, Craze, Комплект за красота, ЕднорогНово

Колекционерска фигурка, Craze, Комплект за красота, Еднорог

Код: C42137
Craze
17.90лв
Налично
Пол: Ж
Възраст: над 3г.

Комплектът за красота GALUPY UNICORN съдържа тоалетка, аксесоари и 1 фигурка GALUPY UNICORN за събиране и игра.

Добре дошли в света на GALUPYS!

GALUPY е вълшебната история на 18 сладки еднорози, които живеят на магическия остров Elfia в мистериозния островен архипелаг Galupia и всеки ден прекарват забавни приключения там. Всеки GALUPY е уникален по текстура и има много специфични черти на характера – някои еднорози GALUPY дори имат магически способности – те са главните герои.

Блестящи крила и истински кристали

Еднорозите са на свобода с GALUPYS! Има общо 18 сладки колекционерски фигурки GALUPY UNIRONS, за да могат децата да пресъздадат и преосмислят историите и забавните приключения на крилатите коне на магическия остров Елфия.

ЕДНОРОЗИТЕ GALUPY са разширение на популярните GALUPYS и могат идеално да се добавят към всички комплекти за игра от света на GALUPY. Всеки GALUPY UNICORN е уникален и има много специални характеристики. Общото между всички тях е, че имат златен рог и златна корона с кристал Сваровски на главата. Един от ЕДНОРОЗИТЕ GALUPY обаче е много специален: Лили. Тя носи кристал Сваровски във формата на пеперуда в короната си.

Колекционерски фигури за игра

Очарователните колекционерски фигури GALUPY Unicorn са приблизително високи 7,5 см със златна корона и блестящи крилца. Фигурките за игра на еднорози са уникални със своя размер, грациозна физика и прецизно изработени детайли.

Красивите фигури на еднорог GALUPYS с очарователни крила са изработени с най-високо качество CRAZE. Перфектният подарък еднорог за момичета: очарователният свят на GALUPY кара сърцето на всяко момиче да бие по-бързо! 

Мини игрален комплект, съдържащ:

Тоалетна масичка
Аксесоари
1 Galupy Unicorn
Опаковани в блистер.


https://youtu.be/VxvnVhrpaIY

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави