Начало Интерактивна играчка, Leap Frog, Slide to Read, 4.3 x 21.2 x 14 cm
 Интерактивна играчка, Leap Frog, Slide to Read, 4.3 x 21.2 x 14 cm

Интерактивна играчка, Leap Frog, Slide to Read, 4.3 x 21.2 x 14 cm

Код: V616803
Leap Frog
94.90лв
Изчерпан
Пол: М, Ж
Възраст: над 1.5г.
ПРЕНОСИМО И ИНТЕРАКТИВНО ОБУЧЕНИЕ: Slide to Read е ръчен интерактивен четец, който се предлага с 13 двустранни флаш карти, предоставящи удобен и завладяващ начин за изследване на букви, обекти и звуци.

ФЛАШ КАРТИ ЗА ПОДОБРЕНО ОБУЧЕНИЕ: Всяка флаш карта включва главна и малка буква, две думи, привлекателно изображение и изречение, което включва думите и изображението, насърчавайки по-задълбочено разбиране на езика и речника.

ИНТЕРАКТИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ ПРИ ЧЕТЕНЕ: Децата могат да прокарат пръста си под лентата за четене в изречението, за да чуят думите, прочетени на глас, насърчавайки уменията за четене и помагайки на децата да се научат да четат самостоятелно.

РАЗНООБРАЗНИ РЕЖИМИ НА ИГРА: Slide to Read предлага три режима на игра. В режим на обучение децата могат да докосват различни изображения, за да чуят съответния звук. Музикалният режим им позволява да чуват имена на букви, звуци и звукови ефекти. Режимът на викторина представя въпроси за букви или изображения, като насърчава активното участие и затвърждава знанията.

УДОБНО СЪХРАНЕНИЕ И ЗАХРАНВАНЕ НА БАТЕРИЯ: Флашкартите могат лесно да се съхраняват на гърба на устройството, като се гарантира, че винаги са организирани и достъпни. Четецът изисква три AAA батерии (включени) и е препоръчително да използвате нови батерии за редовна употреба.
Подходящо за деца над 18 месеца.
Размери на продукта ‎4,3 x 21,2 x 14 cm; 502 грама

Образователни цели: Слушане, фонетика, двигателни умения, азбука
език: Английски

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави