НачалоМагнитен конструктор Geomag, Pro-L Pocket 53 части
Магнитен конструктор Geomag, Pro-L Pocket 53 частиНово

Магнитен конструктор Geomag, Pro-L Pocket 53 части

Код: G040
Geomag
119.90лв
Налично
Пол: М, Ж
Възраст: над 8г.
Geomag е образователна игра, която стимулира и развива въображението, креативността, логиката, ръчните умения и също така улеснява разбирането на сложни физични понятия, като създаването на магнитни полета и силите на привличане и отблъскване. Освен това помага за развиване на чувство за социализация у детето, което, споделяйки магията на geomag със своите съученици, научава важността на работата в екип.
Чрез магнитно свързване на частите е възможно да се създават конструкции от всякакъв вид, от най-простите въртящи се върхове, пирамиди, сфери, до реални архитектурни структури.

Geomag Pro-L е еволюцията на оригиналната магнитна строителна система Geomag. Създадена за тези, които обичат предизвикателствата, линията Pro-L ви позволява да създавате по-сложни модели и структури благодарение на по-голямата сила на магнитите. Имаме вградени видими индикатори за полярност на всяка пръчка, което означава, че можете да разберете пълния потенциал на магнетизма и да изграждате по-бързо, разширявайки границите на законите на физиката.

Комплекта включва: 53 части в метална кутия 

Подходящо за деца: 8+

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави