НачалоНовиниС какво да занимаваме децата си вкъщи, когато времето не позволява да излезем?

С какво да занимаваме децата си вкъщи, когато времето не позволява да излезем?

16 December 2021
С какво да занимаваме децата си вкъщи, когато времето не позволява да излезем?

Когато навън задуха и завали пороен дъжд, правим чай и вадим игрите. Кои? Сега ще ви разкажем за поне десет чудни начина да направите деня вкъщи забавен!

1.Пъзели на Educa
Любимо занимание на малки и големи! Можете да предизвикате децата с по-труден пъзел и да го сглобите заедно или пък да играете на „нещотърсачи“ и да ги накарате първо да открият частите от познатия им пъзел, а след това да го сглобят за време!

2. Да творим заедно с Astra
Винаги е време за рисуване... сложете плодове и една кана върху далечната маса и научете децата как се рисува натюрморт.

3. Правим експерименти с Buki France
За по-големите любопитковци, които искат да разберат какво е соларна енергия и как могат да се задвижват различни механизми само чрез слънчевата светлина.Как работи електричеството,как да построим робот или пък да направим безопасни химични експерименти.Всичко това и още много вълнуващи комплекти с експерименти ви чакат в магазините ни!

4. Шием, правим бижута и готвим с Buki France
Отново за малко по-големите деца, които искат да се научат да шият, да правят сами красиви бижута или пък да сготвят вкусни сладки имаме цели комплекти с всички необходими материали!

5. Арт работилница с Totum
Декорирай сам, прави бижута, гоблени или пък украси своята чаша като нарисуваш любимия си Дисни герой!

6. Настолните игри на Eurekakids
Познатите на всички ни игри „Боен кораб“ или пък „ Кой кой е?“, които са вълнуващи за всяка възрастова група J Стратегическата игра „ Кула от кученца“ или пък един от образователните магнитни комплекта с които освен, че ще създавате забавни герои, ще имате възможността и да си поговорите с децата за чувствата и желанията им.


7.Фокуси с Marvin’s magic
Научете се на различни трикове и тренирайте своята артистичност и увереност, а когато сте готови, представете своето невероятно шоу пред цялото семейство! И не забравяйте да си изрепетирате поклона ;)

8.Конструкторите на Ban Bao
Конструкторите са винаги забавна алтернатива, когато сме у дома. А ако все още не сте сглобявали тези на Ban Bao, задължително трябва да поправите грешката си!

9.Семейни игри
Вечните семейни игри като „Монополи“, „Не се сърди човече“ и „Румикуб“ са винаги прекрасен начин да се забавляваме всички заедно и да се научим да се сърдим по-малко когато губим ;)След вълнуващ ден, изпълнен с игри и различни дейности е най-хубаво когато завършим с аплодисменти! С куклен театър те са гарантирани :) Приказка за принцеса и дракон? Или пък за червената шапчица, трите прасенца? Грабвайте куклите на Eurekakids и изиграйте запомнящо се представление!

 

Други новини

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави