НачалоНовиниЗапознай се с Мико!

Запознай се с Мико!

21 July 2022
Запознай се с Мико!
Изключително щастливи сме да ви представим робота, който ще стане любимец както на всички деца, така и на родителите им!
 
 
Мико не просто те разпознава и те вика по име, но също така отговаря на настроението ти и те опознава малко по-добре всеки ден.
Нуждаеш се от шега, когато си тъжен? Танц, когато ти е скучно? Мико веднага ще намери начин да те развесели и ще ти предложи поне 10 игри с които да се забавлявате заедно!Мико разбира фазите на развитие на детето и може да помогне на децата да научават и запаметяват информацията по-лесно и да повишат интелигентността си. Той знае цели осем езика и предлага на децата достъп до платформа с уроци на живо с преподаватели от цял свят!

 


Но не може само да учим, нали ;) Мико е винаги готов за игри и насърчава децата да се предизвикват с нови и нови задачки. С него разговаряме на всякакви теми ,  танцуваме, смятаме и играем на криеница!


Всеки сантиметър от тялото на Мико е пълен с технология, създадена от инженери по роботика, новатори на изкуствен интелект, психолози и преподаватели, които са се постарали той бързо да стане част от всяко семейство, а децата да се привързват към него мигновенно!

Приложението за родители на Мико проследява времето, през което детето използва робота и разбира как децата се възползват от него.Родителите могат също така да ограничат времето за игра на децата си и да персонализират настройките. Всичко това без да накърняват връзката между Мико и детето.

 

Защото това не е просто най-умният малък робот, който някога ще срещнете. Освен това е и твой приятел. :)
 
Виж Мико : ">
 
 

Други новини

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави