НачалоНовиниОтново на училище!

Отново на училище!

15 August 2022
Отново на училище!
Ето , че до началото на учебната година остава само един месец и вълнението както у малки, така и у големи нараства с всеки ден! Решихме да ви подготвим един симпатичен списък с продукти, които са нужни на всяко детенце за една страхотна учебна година изпълнена с игри, научаване на нови и интересни неща и разбира се много нови приятели! 
 


 

1. Удобна раница 

В момента всички раници и несесери на марката Astra са с намаление от -20% в сайта ни! 

Раницата трябва да е достатъчно голяма, за да побере както учебниците и тетрадките, така и хапването на децата, ако си го носят от вкъщи. Но най-важното е да бъде удобна на детето и разбира се - да му харесва :)2. Несесер 

Красив и голям несесер, който да побере поне няколко химикалки, моливи, и всякакви нужни принадлежности.3. Чанта за тренировка 


За дните в които децата имат ФВС ви препоръчваме чантите за тренировка, които събират маратонките и екипа на децата. Могат да си ги носят и в раницата, като по този начин отделят мръсните дрехи и обувки от учебниците си. 

 

4. Канцелария

Химикалки , моливи, гуми, острилки и всякакви други принадлежности можете да намерите в сайта ни в отдел "Книжарница". Ще се изненадате от огромния избор, който предлагаме ;)

  

5.Чанти за обяд

В сайта ни можете да разгледате и невероятните продукти на марката Oops. Ако търсите чанти за обяд, термоси, чаши и удобни детски ранички - това е вашата марка :)

Други новини

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави