НачалоНовиниКакво да подарим на бебешка Погача?

Какво да подарим на бебешка Погача?

10 November 2022
Какво да подарим на бебешка Погача?
Бебешката Погача е първият голям празник за новия малък член на семейството, след раждането му разбира се! Цялото семейство и приятели се вълнуват да видят сладкото, малко вързопче любов, но по традиция на Погачата се събират само жени, за да орисат бебето да бъде здраво, щастливо, сбъднато и игриво. Носят се сладки и гостите се черпят за здравето на майката и бебето. Но освен "да си подсладим живота" , носим и дарове, които често избираме с дни и все не сме доволни от избора. Затова решихме да ви предложим няколко варианта, които сме сигурни, че ще се харесат и на малчо и на мама ;) 
 
Подаръците се разделят на няколко вида: 
1. Ползваме ги сега
2. Ползваме ги след няколко месеца
3. Ползваме ги около годинката

 
Някои хора купуват подаръците си с цел да се използват веднага, за да не се забравят прибрани някъде, докато други предпочитат да подарят нещо, което ще послужи в по-късен етап, но има по-малък шанс да бъде повторено като подарък на събитието. Според нас няма значение от кой тип хора сте, защото имаме от всичко :) 

 

1.Бебешка снимка и рамка за отпечатъциПодаръкът, който сме сигурни, че ще се оползотвори веднага и ще запази най-милите спомени! В рамката може да се сложи не само снимка, но и отпечатък от ръчичка и краче. Комплектът е напълно безвреден за бебето. Всяка част е с размери: 22 х 16.5 см. Подходящо за деца над 0+ месеца.

 

2.Музикална въртележкаХипнотизирайте бебето с меките, въртящи се животински облаци и го успокоявайте със светещата светлина, 3 песни за пеене, 40 успокояващи мелодии и звуци от природата. Няма нужда да безпокоите бебето....след като заспи, таймера за 10/20/30 минути автоматично изключва музиката.

 

3.Интерактивна играчкаУспокояващите светлини и звуци подготвят децата за спокойна почивка. Три диска лесно се прикрепят към проектора, за да осигурят светеща нощна светлина или два модела светлинни ефекти! Природните звуци, приспивните песни и мелодиите създават успокояваща среда.Ако малкото започне да плаче,започват да се възпроизвеждат успокояващи звуци и мелодии, помагайки на бебето да се научи да се самоуспокоява. Подарък за мама и бебе в едно ;)

 

4. Бебешка играчка за кола с огледало

 Безопасността на пътя е от изключителна важност още от първия ден.Бебешката играчка за кола с огледало от Taf Toys е чудесен аксесоар, с който водачът да наблюдава новородено бебче докато го вози в колата. Разполага с дрънкащи меки играчки за активност - нагъваща се дъга, дрънкаща коала и охлюв с гризалка. Моделът развива способността на детето да се фокусира и стимулира въображението му. Сладурската играчка разполага с удобно коланче, което позволява да се закачи в колата, на креватчето или на друго място. Подарък, който ще се използва всекидневно!

 

5.Музикална аркаАрката с играчки от Taf Toys е сладка и забавна. Може да се закрепя на шезлонг, количка или седалка, благодарение на двете си универсални щипки, които се въртят в различни позиции. Продуктът е създаден така, че да стимулира първите движения и координацията на бебчето, осигурявайки му много часове, прекарани в игри и забавления с висящите инструменти-играчки.

 

 

6.Комплект чесалки за зъби

 

Изработени от безопасен материал на оризова основа, този комплект от сензорни играчки, помагат на бебетата да предприемат първите си изследователски стъпки. Лесно могат да се захващат и задържат в бебешките ръчички и помагат при така болезненото никнене на зъбки. Супер практичен подарък, който ще се използва постоянно.

 

7.Активна гимнастика 

Активната гимнастика е чудесен избор за подарък, който ще забавлява мъниците и ще стимулира въображението и фината им моторика. Цветна и креативна е като ще държи детето активно винаги, когато го сложите на нея. Тя е специално създаденa да насърчи развитието на бебетата от първия ден като предлага изобилие от дейности.

Намерете в сайта ни изобилие от предложения.

 

8.Бебешка мека книжка
Меката сензорна книжка е цвeтнa и интepecнa. Интерактивните меки страници включват много функции за откриване и ярки цветове, които бебетата да изследват. Шумкащи звуци привличат вниманието на детето докато открива нещо ново на всяка страница.Може да се използва като книжка за игра в количката или креватчето. Тя е лека и лесна за сгъване и използване в движение.

 

9. Обръч с активности 

Обръчът от Taf Toys е страхотна играчка, с която бебето може да играе докато расте. Моделът обикаля детето и му осигурява много дейности, съобразени с възрастта, за да насърчи практикуването на различни позиции на тялото по време на игра.

Проектиран за 3 етапа на развитие на бебето:

Етап 1 (0-2 месеца): С безопасното огледало и четирите филцови художествени карти с висок контраст се насърчава зрението на бебето докато лежи настрани;
Етап 2: (2-3 месеца): С 4 цветни филцови художествени карти, кръгъл двустранен мек панел с пълнеж и утежнено текстурирано листо, пълнено с пластмасови зърна, се насърчават грубите двигателни умения и развитието на зрението на бебето докато лежи по гръб, настрани или по коремче;
Етап 3: (3-5 месеца): Включва пръстен-дрънкалка с връзки, дрънкалка-охлюв с гризалка и мека плюшена играчка коала с пухкава материя, панделки и гризалка. Те насърчават фините двигателни умения на мъника и го карат да протегне ръка и да хване нещо докато лежи по гръб, настрани или по коремче.

 

 

 12. Детско гърне и седалка за баня

 

 

И последно един подарък в помощ на мама и тате :) Детското гърне е специално проектирано да приучва малките деца да започнат да използват тоалетната и да се оттървем от памперса веднъж завинаги! Лесно е за почистване с вътрешна махаща се част. 

 


Седалката за баня облекчава прехода от къпане на бебето от легнало положение към къпане в голяма вана.Родителите имат двете си ръце свободни за измиване и игра.Подлакътникът и изключително широката облегалка ще обхващат бебето,а неплъзгащата се седалка гарантира безопасност. Пръстенът може да бъде сгънат за лесно влизане и излизане, а и е оборудвана с четири вакумни крачета за здраво захващане във ваната. 

 

 

Това са само няколко от нашите предложения за красиви и практични бебешки подаръци, които сме сигурни, че ще се харесат и ще успеете хем да усмихнете мама и бебе, но и да им помогнете :) А ако искате да разгледате всичко, което предлагаме за най-малките, можете да разгледате в сайта ни раздел "За най-малките" :)

 

Други новини

Затвори
Добави към началния екран
Игривко | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
Игривко
Откажи Добави